22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Succesul vine prin luptă, deci, nu staţi pasiv aşteptând să vi se ofere şansa pe tavă.

Ea este aproape, dar, pentru a o transforma în reuşită, este nevoie de spirit combativ, de dorinţa de a vă impune, de capacitate de concentrare în situaţii conflictuale aprinse.

Taur

Nu sunteţi mulţumit de ideile altora şi doriţi să le prezentaţi pe ale dumneavoastră, încrezător că sunt cele mai bune.

Nu vă bucuraţi de susţinere sau măcar de ascultare, pentru că lumea vă va privi cu suspiciune. În fond, toţi vă veţi lupta pentru propriile opinii, dar cel mai mult vă deranjează indiferenţa cu care vă tratează ceilalţi atunci când discutaţi.

Gemeni

Dacă inima dumneavoastră bate mai tare în preajma unei anumite persoane şi aţi dori să vă apropiaţi mai mult, acum e momentul să acţionaţi. Aveţi şarm şi curaj şi şansele de reuşită vor fi maxime. Sunteţi pe cale să vă pierdeţi capul din amor.

Rac

Rutina zilnică vă apasă, de aceea căutaţi orice motiv de a ieşi din banalitate. Se va ivi o şansă de călătorie, chiar dacă nici ea nu aduce nimic special în program, dar, decât să pierdeţi timpul făcând aceleaşi lucruri arhicunoscute, veţi profita de prima şansă de a evada din cotidian.

Leu

Sunteţi mulţumit de felul în care vă priveşte lumea, vă apreciază sincer, are nevoie de dumneavoastră, vă caută prezenţa, pentru că jucaţi un rol-cheie în problemele celorlalţi. Nimic nu vă satisface mai mult decât să vedeţi că li se luminează chipul atunci când apăreţi dumneavoastră, că vă sună insistent să participaţi la evenimentele din viaţa lor.

Fecioară

Iubirea este mai intensă ca oricând, gesturile de afecţiune reciproce sunt încărcate de emoţie, de pasiune, de dorinţă, deci ar trebui să vă dedicaţi ziua celui drag. O declaraţie de dragoste se potriveşte perfect atmosferei acestei zile romantice.

Balanţă

Staţi cu ochii pe bani, pentru că ar putea apărea un moment critic prin care pierdeţi echilibrul de care v-aţi bucurat. Poate intervenţia altuia în afacerile dumneavoastră tulbură atât de mult apele, deci aveţi grijă cu cine faceţi afaceri.

Scorpion

A sosit vremea unei schimbări de atitudine legate de viaţa de cuplu, o decizie ce se cere luată în doi, dar, de data aceasta, vă bazaţi mai mult pe alegerile partenerului. Nu e genul dumneavoastră să fiţi atât de docil, dar decizia este prea importantă ca să nu vă consultaţi mai serios cu partenerul.

Săgetător

Sunteţi cam posac, nu e o plăcere să vă aibă cineva alături, pentru că în mediile prin care treceţi inspiraţi răceală, distanţă, tăcere. Nu veţi avea parte de liniştea pe care o doriţi. Cariera vă consumă toată energia.

Capricorn

Se apropie un eveniment ce vă inspiră teamă, dar nu daţi înapoi. Faceţi paşii care vă duc într-acolo cu prudenţă, ca să nu aveţi parte de vreo surpriză neplăcută. Puteţi evita pericolul prin cumpătare şi prudenţă.

Vărsător

Nu aveţi parte de colaboratori de nădejde azi. Cei pe care îi aveţi totuşi în preajmă sunt pasivi, leneşi, plictisiţi, ca atare, nu vă puteţi baza pe contribuţia lor. Colaboratorii dumneavoastră nu au nici un interes în ceea ce le propuneţi, de aceea stau pe margine.

Peşti

Aveţi o zi grea în faţă, dar aveţi capacitatea de a-i mobiliza foarte bine şi pe alţii la treabă, astfel încât efortul dumneavoastră să fie legat doar de organizarea şi coordonarea muncii altora. Vă pricepeţi să fiţi conducătorul colectivului din care faceţi parte, câştigând respectul şi supunerea lor, dar şi teama unora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS